The perfect guide to the casino

Træt af fodbold? Prøv disse sportsgrene af!

Træt af fodbold? Prøv disse sportsgrene af!

Fodbold er en fed sport! Det kan være spændende at følge med i, og det kan være sjovt at spille. Det kan også være hårdt. Og du er meget afhængig af dit hold. Men måske er du blevet træt af det? Måske er du blevet træt af at bruge dine ben så meget? Måske er du blevet træt af at have ondt i fødderne? Måske er du blevet træt af dine holdkammerater? Måske vil du gerne prøve at spille noget, som er mere solo baseret. Noget hvor du kan gro som en sportsudøver! Så bør du prøve en af ketcher sportsgrene i denne tekst!

Tennis er klassikeren!
Vi kender jo alle tennis. Det kan være svært at finde nogle, som ikke kan svare på, hvad tennis helt præcist er. Det har heller ikke særlige kompliceret regler og man skal ikke bruge særlig meget udstyr, hvis man blot kan finde en bane til det. Tennis er også sjovt. Du kan spille det alene, men du kan også spille det med en ven. Det er måske ikke alle der kender alle reglerne med linjerne og de forskellige serve, men de er nemme at lære. Det er teknikken, som er svær at lære. Men det betyder bare man har masser af rum at vokse i. Tennis er nemlig en af de sportsgrene, som er nemme at lære, men svære at mestre. Så du kan få det på begge måder: du kan spille for sjov, eller du kan spille seriøst!

Men nok om tennis. Har du hørt om padel tennis? Det er ligesom tennis, bare mindre. Banen er mindre og bolden har mindre pres i sig, så den flyver ikke ligeså langt. Ulig tennis, så er det normalt mening, at du spiller padel tennis i par. Men det passer jo også fint, hvis du har en god ven, som du gerne vil vokse i sporten sammen med. Hvem, ved, måske kommer i langt?

Alternativerne!
Hvad andet end tennis kan man spille med en ketcher? Vi kender vel også alle sammen tennis’ fætter, badminton? Badminton er simplere end tennis, men stadig ligeså udfordrende. Det er nemlig hele systemet med den anderledes bold og de smallere ketcher oven i den mindre bane, som gør dette udfordrende. Du spiller normalt også kun en mod i en i badminton. Selvom banen er mindre, er der alligevel mere at holde styr på. Bolden kommer ikke lige så langt op i luften som tennis og den lille fjerbold kan være aldeles svære at se end en gul tennisbold.

Sidst, men ikke mindst har vi squash. Squash er mindre velkendt end de andre, men aldeles ligeså sjovt. En squash ketcher er anderledes fra de andre ketcher, men ellers skal du blot bruge et lokale til det, så kan du og en ven nemt komme i gang! Det specielle ved denne sportsgren, er at I begge vender den samme vej. I spiller nemlig op ad en væg, hvor i forsøger at ramme væggen med en vinkel modspilleren ikke kan nå at ramme bolden igen!

OVERSIGT

Scroll to Top