The perfect guide to the casino

Glem skuespillet: Harry Potter-stjerne tjener 485.000 kroner om ugen på noget HELT andet

Han er bedst kendt som Ron Weasley fra Harry Potter, men Rupert Grint, som er hans borgerlige navn, tjener også sine penge på andet end skuespil.

I otte film fik Rupert Grint æren af at spille Ron Weasley, og den rolle har vist sig at være særdeles lukrativ. Ifølge Daily Mail har Grint indtjent hele 334 millioner kroner for sin rolle, hvilket i den grad må siges at være mere end godkendt. Men nu afslører samme medie, at Ron Weasley har meget mere på kistebunden, end hvad han fik ud af at være med i de populære film.

Mediet har undersøgt, hvordan regnskabet til hans firma Clay 10 Ltd ser ud, og her er det kun positive nyheder. Clay 10 Ltd’s aktiver skulle angivenligt være steget sidste år med 25 millioner kroner, imens formuen i 2018 lød på hele 146 millioner kroner. For at det ikke skulle være nok lyder det fra Daily Mail, at Rupert Grint har investeret sin formue i ejendomme, hvilket har indbringet hele 485.000 kroner om ugen det seneste år.

Det er ikke første gang, at de udenlandske medier omtaler Grints formue. Tidligere har en anonym kilde fortalt til The Sun, at Ruperts ‘imperium’, der blandt andet indebærer tre ejendomsvirksomheder, bliver ved med at hive store summer hjem og sikrer, at Rupert Grint ikke kommer til at mangle noget i den nærmeste fremtid.

SE DEN FRÆKKE VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: PARADISE’-BABES SOM NUMMERPIGER TIL STORKAMP

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top