The perfect guide to the casino

Elvira Pitzner misbrugt på Instagram

VANVITTIG VIDEO: Champions League-baneløber render næsten nøgen på banen – Se klippet ØVERST I ARTIKLEN!

Foto: Ritzau Scanpix

Elvira Pitzner oplever bagsiden af medaljen ved at være et kendt ansigt. Hun er nemlig blevet misbrugt på det groveste på Instagram.

Elvira Pitzner er over de seneste år blevet et meget kendt ansigt i Danmark, hvor hun har deltaget i ‘Diamantfamilien’, mens hun også har fået sin egen TV-serie ‘Bare Elvira’ på DPLAY.

Den 23-årige diamantdatter er også en meget fulgt kvinde på Instagram med knap 200.000 følgere, men det er ikke alt ved det offentlige liv, der er en dans på røde roser.

Se også: ‘Årgang 0’-skønhed chokerer: Så vanvittig er hendes bikinikrop

Den blonde skønhed fortæller på sin Instagram, at hun er blevet misbrugt på Instagram, hvor en anden udgiver sig for at være hende.

– Folk er så syge. Jeg aner ikke, hvad fanden det her er, skriver hun på sin Instagram-story.

Selvom flere bliver kopieret på Instagram, er det en meget alvorlig sag, idet der er i profilteksten står, at man kan tilgå sexvideoer, sexvideoopkald og onanivideoer med hende.

Se billedet her:

Elvira Pitzner opfordrer sine mange tusinde følgere til at anmelde profilen, og det gør vi også. Så klik på dette link, hvor du kan tilgå profilen og blokere vedkommende.

Elvira Pitzners TV-program ‘Bare Elvira’ kan ses hver søndag fra kl. 10.00. Netop nu er hun og familien i gang med at filme en ny sæson af ‘Diamantfamilien’, hvor man følger hele familien.

SE VIDEOEN HERUNDER: Paradise-babes som nummerpiger til storkamp – Se den frække video her!

Se også: Rygter om brud: Nu afslører Elvira Pitzner sandheden

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top