The perfect guide to the casino

Dansk influencer har over 110.000 følgere: Nu smider hun tøjet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Han blev efterlyst af Politiet: Nu sender rapper VILD besked til Politiet

Den populære 21-årige influencer, Melissa Bentsen, har tidligere løbet med overskrifterne i medierne af en særlig årsag.

Det er snart et år siden, at Melissa Bentsen delte en ærlig video, hvor hun beviser, at hun også har ‘deller’ og ikke er perfekt, men at det blot er sådan hun ser ud på Instagram. Det blev hun både hyldet for og blev også kaldt dobbeltmoralsk. Men da den populære Instagram-profil Anders Hemmingsen, delte video fra Melissa, fik den over 65.000 likes, og hun blev mest af alt hyldet for, at hun satte fokus på problemstillingen.

Læs også: Han har lige vundet ‘Robinson’ og en halv million kroner – Så smuk er hans kæreste

Siden da, har Melissa ikke mistet sin popularitet på Instagram, og har da også en YouTube account, med massere af subscribers. På Instagram har hun over 110.000 følgere, og det forstår man da godt, for hun er en skønhed uden lige. Men da hun skulle reklame for lidt tøj på sin seneste story, tydede det på, at hun kom til at vise lidt for meget frem:

Den smukke influencer har dog i mange omgange bevist, at hun ikke er bange for at vise den labre krop frem:

Læs også: Kontroversielt par skal skilles

Du kan se meget mere til Melissa her.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Camilla og Sæbye giver den gas til corona-fitness – se Melvin Kakooza svinge værterne i gang her

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top