The perfect guide to the casino

Kasper ’Kali’ scorer kassen på ‘X Factor’: Se her, hvor mange tusinde kroner han har tjent

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Rygter på sociale medier: Har Aksel scoret ‘X Factor’-babe?


Rapperen Kasper ‘Kali’ fremfører sine egne sange i ‘X Factor’, og det er der gode penge i.

Kasper ‘Kali’ har fået en særlig plads hos de danske ‘X Factor’-fans, som er helt vilde med hans rap, der har ført ham i tredje liveshow.

Nu viser det sig, at den tidligere stofmisbruger tjener ganske hæderligt på at fremføre sine egne sange i bedste sendetid på TV2.

B.T. skriver, at han får penge for hver gang, han optræder med en af sine egne sange, og faktisk kan han forvente lidt under 6000 kroner for hver gang, han opfører et nyt nummer i ‘X Factor’ liveshows.

Det får han, fordi han er medlem af KODA.

Læs også: Chok: Trine og Mathias er gået fra hinanden – Se beviset her

Fra første auditionprogram scorede han angiveligt lige under 3000 kroner, mens han i 5 Chair Challenge kørte 3900 kroner ind. På bootcampen lavede han i omegnen af 5500 kroner, mens han i de forskellige liveshows kører lige under 6000 kroner ind per sang.

Hvis han spiller den samme sang to gange i samme program, får han ‘kun’ en tredjedel af den oprindelige pris. Det vil sige, at han i om-sange ‘kun’ scorer 1900 kroner mod normale 6000 kroner.

Derfor kan han have tjent helt op mod 26.000 kroner på de første uger i programmet. I første omgang skrev B.T., at han ‘blot’ tjente en tredjedel af ovenstående beløb, men siden har de opdateret artiklen med et særligt ‘uropførelsestillæg’, som gør, at første gang et værk bliver fremført, får man tre gange så mange KODA-penge.

Læs også: ‘X Factor’-babes strålede til Zulu Awards

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top