Kæmpe drama: Kendt dansk smykkedesigner afslørede ‘forhold’ med Thomas Blachman – Nu kommenterer ‘X-Factor’ dommeren på sagen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Emilie gjorde det forbi: Derfor slog hun op med Casper


Endnu engang er der kæmpe drama omkring smykkedesigneren Mai Manniche, og denne gang er ingen ringere end Søren Rasted og Thomas Blachman indblandet.

Det hele startede med, at Mai Manniche på et Facebook-opslag afslørede, at hun havde været i to ‘stormfulde forhold’ med både Blachman og Rasted.

– Sandheden er, at jeg har været i to meget stormfulde er relationer. Den første med Thomas Blachmann, der gik fra at jeg var jordens mest fantastiske kvinde, til jordens mest sindssyge kvinde – på to uger. Selvsagt hårdt, men det der kom efterfølgende har nok været det hårdeste for mig længe.

– Min mor skrev en artikel om CBD og i den omtalte hun Søren Rasted. Pludselig var Søren en del af mit liv, vi så hinanden to gange, men snakkede sammen meget hen over de næste mange mange mange måneder. Jeg vil ikke kalde det et forhold og jeg ved ikke den dag i dag hvad det var. Men jeg ved jeg var forelsket og han betød meget for mig. Jeg følte han forstod mig. Men som altid så bliver de fleste mænd betaget af den Mai de ser i medierne, den stærke kvinde der klarer alt. Det er jeg langtfra kun. Jeg er også sårbar og har brug for nærvær. Det har været ekstra hårdt ikke at kunne dele det med mine veninder, for jeg skulle passe så meget på, ingen måtte vide noget. Nu er det dog vokset mig over hovedet, jeg kan ikke længere lade noget der har fyldt så meget af mit liv gennem næsten to år, være en hemmelighed. Jeg har været dybt ulykkelig, ikke kunne forstå hvad der skete og givet mig selv skylden for alt, skriver Mai blandt andet om de to mænd.

Læs også: Fie Laursen smider tøjet med ekskæresten

Imens Søren Rasted tidligere har fortalt, at han ingen kommentar har til sagen, har Thomas Blachman nu udtalt sig om situationen til Ekstra Bladet, hvor han slår fast, at han på ingen måde så Mai, imens han var i et andet forhold, og at der altså blot var tale om en middag mellem de to.

– For at få det helt konkret. Jeg blev skilt i 2017. Jeg spiser en middag med en kvinde, da jeg er single, og vi skriver sammen. Det tager to uger at lukke det ned. Hvad hun kalder for et forhold er, hvad det er. De mennesker, jeg har haft et forhold med, skal ikke tro, at jeg har haft noget kørende ved siden af. Det er under min værdighed. Jeg har en ære i at være ordentlig over for kvinder og børn. Og det kommer til at fremstå, som om at jeg har haft noget kørende, imens jeg har fået et barn, fordi hun er så abstrakt i sit skriv, og det vil jeg ikke have på mig.

– Lige nu er jeg i en af de bedste perioder i mit liv. Så jeg vil gerne afmystificere det her og gøre klart, at jeg ikke har haft en affære. Altså, vi har jo ikke engang knaldet, for helvede. Vi har været ude at spise, og det kunne være, det blev til noget. Det blev lukket ned, og at hun så vil kalde det et forhold er, hvad det er, fortæller Blachman til mediet.

Læs også: ‘Flotte fyr’ er gået under jorden

Mai Manniche har udtalt sig om Blachmans udtalelser, og er ikke enig i, at de to ikke havde et form for et forhold, og at hun samtidig har beskeder der vise, at det netop var et forhold de to havde.

Dermed tyder det på, at sidste ord i sagen endnu ikke er sagt.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top