The perfect guide to the casino

Emilie gjorde det forbi: Derfor slog hun op med Casper

Foto: NENT Group

Læs også: Det så du ikke på tv: Hygger nyt ‘Paradise’-par under lagnerne? Se det afslørende klip her


Emilie Hoffmann fortæller nu, hvorfor hun slog op med Casper Balo i midten af oktober sidste år.

Emilie Hoffmann og Casper Balo stod frem som kærester efter ‘Paradise Hotel’, og siden har det udadtil kørt som smurt for det unge reality-par, men det er ikke hele sandheden.

Emilie afslører nemlig over for realityportalen.dk, at hun slog op med Casper Balo i oktober sidste år, fordi afstanden mellem dem var for lang.

– Det skete, fordi jeg havde det meget svært med distancen. Ofte gik der mindst 10 dage, før vi kunne se hinanden, og det havde jeg det rigtig svært med. Jeg savnede ham så meget, at det gjorde helt ondt indeni. Til sidst gik jeg mest rundt og var nedtrykt og ked af det, siger hun om savnet til sin kæreste.

Læs også: Hjerteskærende: Fie Laursen og Daniel er gået fra hinanden – Her er årsagen

Dengang boede Casper i Århus, mens Emilie boede i Ringe. Nu er parret dog flyttet sammen i Århus. Det var en af Emilies betingelser, hvis de skulle være kærester igen.

– Jeg savnede ham stadig, og det skrev jeg til ham. Så tog jeg til Aarhus, hvor vi snakkede om tingene, og vi blev enige om, at vi gerne ville hinanden, men det skulle være på nogle andre betingelser end før. Så jeg sagde mit job og min lejlighed op, siger Emilie.

Emilie er i øjeblikket aktuel i ‘Paradise Hotel’, mens Casper er blevet smidt ud. Der går dog stærke rygter om, at Casper tjekker ind senere på sæsonen og møder Emilie.

Læs også: KÆMPE brøler? Afslører ‘Paradiso’ lige, at Casper tjekker ind igen? Se det afslørende billede her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top