The perfect guide to the casino

Chok: ‘X-Factor’ John afslører: Det var bare et PR-stunt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Det så du ikke på tv: Hygger nyt ‘Paradise’-par under lagnerne? Se det afslørende klip her


En af dem, der tog både dommerne og seerne med storm i dette års udgave af ‘X-Factor’, har været den svagtseende John Obhasa P. Clausen.

John Obhasa P. Clausen tog først de tre dommere med storm til audition, og senere hen fik han også overbevist Oh Land om, at hun skulle give ham en af de fem stole til ‘Five Chair Challenge’, selvom hun i første omgang havde smidt ham ud. Til bootcampen i Thy blev John dog endnu en gang vægtet for let, og denne gang sluttede Oh Land for alvor eventyret.

Læs også: Hjerteskærende: Fie Laursen og Daniel er gået fra hinanden – Her er årsagen

Til Ekstra Bladet har John Obhasa P. Clausen talt ud om exitet og forklarer, at han har fuld forståelse for Oh Lands beslutning.

– Det har jeg det godt med. Selvfølgelig er det surt, at jeg ikke er videre til liveshows. Det kunne have været en fed oplevelse, men jeg forstår godt, hvad Oh Land siger. Hun vil gerne arbejde med nogen, der ikke er skolede i musik fra konservatoriet ligesom mig. Hun ville meget hurtigt løbe tør for arbejde med mig, og hun følte ikke, at jeg var med i hendes vision. Jeg er rimelig afklaret, og jeg er ikke skuffet, for jeg forstår det godt, fortæller John.

Til mediet fortæller den svagtseende seerdarling, at det aldrig har været meningen at vinde ‘X-Factor’, men derimod har været et PR-stunt for at få sit navn frem.

– Som jeg hele tiden har sagt, har det hele tiden været et PR-stunt for mit eget vedkommende. ‘X Factor’ var en platform for at få mit eget navn frem i søgelyset. Det, der betyder mest for mig, er, at jeg gerne vil lave noget musik og blive anerkendt for det. Hvis jeg bare går ud og siger, at jeg hedder John, så gider de ikke røre mig, for ingen ved hvem John er. Så ‘X Factor’ er en god måde at få mit navn frem. Det betyder, at jeg er kommet ud i æteren, og at jeg kan udleve min drøm.

– Det ville ikke have gjort mig noget at gå hele vejen. Men jeg tænkte, at det ville være at skyde sig selv i foden at vinde ‘X Factor’. Statistikken på, hvad man får ud af at vinde ‘X Factor’, er rimelig ringe. Det er jo et underholdningsprogram, og man knækker halsen på det, hvis man er en produktiv musiker, lyder det fra en ærlig John.

Læs også: KÆMPE brøler? Afslører ‘Paradiso’ lige, at Casper tjekker ind igen? Se det afslørende billede her

John understreger samtidig, at ‘X-Factor’ har været en fantastisk oplevelse, og til trods for, at nogle mener, at det er er forkert kun at stille op for PR, har det altså givet pote for John. Siden ‘X-Factor’ har han fået en manager, og er samtidig i gang med at lave musik til et studiealbum.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top