The perfect guide to the casino

Tobias afslører sandheden bag vanvittigt skænderi: Sarah kyssede med ‘Paradise’-fyr

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her


Tobias Friberg fortæller, at han havde den klare opfattelse af, at Sarah Dohn og hotellets nye fyr Marco kyssede den aften, hvor det hele gik amok.

Sarah Dohn og Tobias Friberg havde et stort skænderi til en fest på ‘Paradise Hotel’, hvor Tobias langt fra var tilfreds med, at Sarah bød hotellets nye fyr velkommen med en fræk lapdance foran de andre gæster.

Det fik Tobias til at bryde sammen i gråd, og da Sarah havde en flabet attitude på efterfølgende, så han rødt og afsluttede forholdet til den unge blondine, der ikke virkede synderligt påvirket af det.

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame

Nu fortæller Tobias, hvorfor det gik så meget amok. Han fik den klare opfattele af, at hans ‘Paradise’-flirt også kyssede med Marco.

Læs også: Dét så du ikke på TV: Sådan tog Sarah og Tobias afsked med hinanden

– Vi var blevet rigtig glade for hinanden og havde talt alt igennem. Det ser man bare ikke rigtig i programmet. Men det gjorde ondt at se Sarah danse og kysse med Marco, når vi havde lagt fortiden bag os og gerne ville hinanden, siger han til realityportalen.dk.

Mediet har forholdt 19-årige Sarah Dohn til kysseinformationerne, og det afviser hun på det groveste.

– Vi kyssede overhovedet ikke. Jeg gav ham en lapdance for sjov, fordi jeg var fuld, men det var da synd for Tobias, siger hun.

Tobias røg ud af hotellet dagen efter deres store skænderi.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top