The perfect guide to the casino

Vanvid: SÅ lidt fik Shakira og Jennifer Lopez for at optræde til Super Bowl

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Super Bowl LIV, den 54. blev natten mellem søndag og mandag dansk tid, vundet af Kansas City Chiefs.

Anført af Super Bowl-MVP’en Patrick Mahomes, kom Chiefs tilbage fra en ti points føring mod San Francisco 49ers, men det var ikke kun spillet på banen, der løb med opmærksomheden. Som altid til en Super Bowl, skal verdensstjerner synge den amerikanske nationalmelodi inden kampen, og performe til ‘halftime showet’.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

I Super Bowl LIV fik Demi Lovato æren af at synge nationalmelodien, imens Jennifer Lopez og Shakira stod for halftime showet. Til trods for, at Shakira og J-Lo normalt er dyre at hyre, skriver People.com, at de to superstjerner ikke modtog noget som helst for showet.

Shakira og J-Lo modtog ikke noget fra NFL, men kan til gengæld glæde sig over, at de stadig står til at tjene kassen efter præstationen. Super Bowl er en af verdens største sportsbegivenheder, hvilket altså betyder, at de har fået lov til at rebrande sig på en af de største sportsbegivenheder, og det giver også nogle millioner.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Efter Justin Timberlake i 2018 stod for halftime showet, oplevede han en stigning på hele 213 procent ift. afspilninger af hans numre på Spotify. Samtidig steg salget af de sange han sang under showet, med hele 534 procent. Lady Gaga, der optrådte før Justin Timberlake, oplevede en endnu større succes og større stigninger.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Forbes har også regnet på tallene, og her har de tidligere meldt om, at sidste års halftime perfomer, Maroon 5, efterfølgende har øget deres gennemsnitslige pris for en koncert med omkring 1,35 millioner kroner.

Dermed er det ikke helt uden fortjeneste, at Shakira og Jennifer Lopez leverede et hæsblæsende halftime show, til trods for, at NFL ikke dækkede andet end deres udgifter.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top