The perfect guide to the casino

Remee afslører fortid med Lindsay Lohan: Tog Hollywood-stjernen med hjem efter fest

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Siden 2017 har Remee været forlovet med Mathilde Gøhler, og parret har også en datter sammen.

Det celebre danske par lever en noget anderledes hverdag end den normale dansker, men nu har man altså mulighed for at følge Remee og Mathildes eventyr på Dplay. Hver fredag dukker der et nyt afsnit op fra Remee og Mathilde, og her bliver der til tider også fortalt en røverhistorie eller to.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Nu har Remee fortalt om en episode i Tyrkiet, hvor han var i kontakt med blandt andet Jack Nicholson. Under et ophold i Remees lejlighed i Alanya, tog Remee og venneren til Istanbul for at feste med en ven, hvor de mødte Hollywood-stjernen, Lindsay Lohan.

Lindsay Lohan hyggede sig så meget, at hun rog med Remee og vennerne tilbage til Alanya. Mathilde var ikke med ude at feste da hun var gravid i ottende måned, og derfor gik hun glip af, da Lindsay Lohan viste sin noget prominente telefonbog op, med navne som Tiësto og Jack Nicholson og Oprah Winfrey.

– Det ender med, at hun vil med tilbage til Alanya, og så havde hun en ret overdrevet telefonbog faktisk, og så ender vi med at sidde nede i min cabana og lave telefonfis med Tiësto og Jack Nicholson og Oprah Winfrey midt om natten i Alanya, siger Remee med et stort grin.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Hele afsnittet kan ses på Dplay.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder

OVERSIGT

Scroll to Top