The perfect guide to the casino

Kendt dansk DJ og model bliver ny vært på MTV Radio

Foto: Ritzau Scanpix


Den kendte danske DJ og model Nicoline Toft bliver nu vært på sit eget musikprogram på den nye radiokanal MTV Radio. Programmet hedder Rush Hour og sender hver eftermiddag på kanalen fra den 3. februar.

Danmarks nye radiokanal MTV Radio, der føres an af morgenværterne Oliver Bjerrehus og Rikke Gøransson, er klar til at præsentere endnu en ny vært.

Det er den erfarne DJ og tidligere model Nicoline Toft, der får sit eget musikprogram på MTV Radio med navnet Rush Hour. Programmet får præmiere den 3. februar og sender alle hverdage fra kl. 14.00-18.00 – altså lige i myldretiden. Her vil Nicoline Toft få lytternes tur hjem fra arbejdet eller studiet til at føles lidt kortere med en blanding af musik, humor, nyheder, konkurrencer og gæster i studiet.

DJ for Dolce & Gabbana

Gennem de seneste 10 år har Nicoline Toft optrådt professionelt som DJ i både ind- og udland, og hun er kendt for sin kærlighed til de bløde elektroniske og old school soultoner.

Internationalt har hun slået sit navn fast ved bl.a. at spille for nogle af verdens største modebrands som Christian Louboutin og Dolce & Gabbana efter selv at have betrådt catwalken som model.

Derfor var tilbuddet fra MTV om at blive radiovært også et naturligt næste skridt for den erfarne DJ.

”Jeg har længe tænkt over, at radio måske var det næste, jeg skulle kaste mig over. Da tilbuddet fra MTV Radio bød sig, var jeg ikke længe om at takke ja. Jeg glæder mig til at prøve kræfter med noget nyt, og jeg syntes radio er et spændende medie, der passer rigtigt godt til mig,” siger Nicoline Toft.

MTV Radio kan høres hele døgnet på DAB+, mtvradio.dk, i mereRadio-appen samt på MTV Radios egen app, som kan hentes i Appstore eller på Google play. Derudover kan MTV Radio høres på FM98,6 i Nordsjælland og dele af hovedstadsområdet. Kanalen vil nå ud til 90 pct. af de danske husstande over hele landet.

Rush Hour med Nicoline Toft sender alle hverdage mellem kl. 14.00-18.00 på MTV Radio fra den 3. februar.

OVERSIGT

Scroll to Top