The perfect guide to the casino

Gik glip af millioner i ‘Løvens Hule’: Sådan går det i dag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Det kan være en kæmpe succes at være med i ‘Løvens Hule’, men det kan samtidig også ende i den helt store fiasko.

Heldigvis for Louise Holm, var det førstnænvte tilfældet da hun pitchede sin virksomhed ‘SalesStyling’. ‘SalesStyling’ specialiserer sig i at indrette boliger, og gøre dem klar til et salg, med det formål at sælge boligen hurtigere. Det har Louise Holm haft stor succes med, og derfor bed Mia Wagner også på krogen.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Mia Wagner investerede 1,4 millioner kroner for 50 procent af virksomheden, og selvom det blev et salg i millionklasse, var det et noget mindre bud, end Louise Holms værdiansættelse af firmaet. Louise kom til ‘Løvens Hule’ med håbet om at sælge ti procent for 650.000 kroner, og dermed en værdiansættelse på 6,5 millioner kroner.

Til trods for det noget mindre bud, skulle Louise Holm ikke bruge lang tid før hun accepterede buddet. Til Ekstra Bladet forklarer hun nu, at hun fik en rigtig god mavefornemmelse, der gjorde, at hun bare måtte acceptere buddet.

– Da jeg stod derinde, fik jeg bare en fornemmelse, som jeg kun har haft én gang før, og det var, da jeg besluttede mig for at starte SalesStyling. Jeg fik bare et kald, og da jeg skulle gå for mig selv for at tænke over det selv, følte jeg egentlig, at jeg ikke kunne tænke. Men der slog bare et lyn ned i mig. Det var bare så stærk en fornemmelse, og jeg tænkte, at det var nu eller aldrig. Jeg ville aldrig få den chance igen, og i dag er jeg bare så glad for den beslutning. Jeg har det meget godt med det, siger Louise Holm.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Til mediet afslører Louise samtidig, hvordan det går med firmaet i dag, og her er der glæde at spore. Der er blevet investeret en del penge i firmaet, som er blevet brugt til at åbne et lager i Jylland, så man dermed står stærkere i den del af landet. Udover dette, har man også lukket aftaler med to store virksomheder.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

– Nu står man ikke alene, og jeg ved ikke, hvor mange gange de har sagt: ‘Vi løser det’, og så har de bare gjort det. Så det har været helt vildt stort for mig, når der har været udfordringer.

– Det har været vildt at gå fra at være helt almindelig iværksætter til at komme ind på deres kontor, hvor jeg er blevet taget godt imod, og så har de bare rykket. De lytter til mig, og så kommer de samtidig med den sygeste sparring, udtaler hun til mediet.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder

OVERSIGT

Scroll to Top