The perfect guide to the casino

Er der mange damer i at være med i ‘Klovn’? Nu afslører ‘Klovn-Bo’, hvor få damer han scorer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


‘Klovn The Final’ har premiere i dag, og en af dem, der medvirker i den film er Marcuz Jess Petersen.

Marcuz Jess Petersen er mest af alt kendt som Bo i ‘Klovn’-universet, og fik en noget speciel rolle da han som 11-årig medvirkede i ‘Klovn The Movie’. Her bliver Bo mest af alt husket for en situation, hvor hans mikropenis vises frem til alt og alle til en konfirmation.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Den nu 21-årige Marcuz må stadig høre til den famøse scene, og fortæller til Ekstra Bladet, at det ikke ligefrem har hjulpet at score damer efter den spøjse scene.

– Jeg bliver genkendt rigtig meget. Især når jeg er i byen, og folk har fået et glas eller 25 indenbords. Så er det, ligesom om det bliver lettere at gå over og hilse på ham der med den lille tissemand. Folk vil gerne have taget billeder og sådan noget. Desværre kunne jeg godt ønske mig, at det var et lidt bedre scoretrick at have været med i ‘Klovn’. Men man scorer altså ikke rigtigt på at blive kendt på en lille tissemand, fortæller en grinende Marcuz til mediet.

I ‘Klovn The Final’ har Bo en noget mindre rolle end tidligere, og hvis det stod til Marcuz, var han meget mere med i filmen. Sådan går det bare ikke altid.

– Selvfølgelig ville jeg da synes, at det var fedt, hvis jeg havde været mere med i filmen. Men jeg er bare glad for, at jeg stadig får lov til at være en del af ‘Klovn’-universet. At jeg ikke er blevet en engangs-karakter, hvis man kan kalde det for det. Så bare at jeg er lidt med, synes jeg er sjovt.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Herunder kan du se, hvordan ‘Bo’ ser ud den dag i dag.

 

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Marcuz her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top