The perfect guide to the casino

13-årig tog det måske sidste billede af Kobe Bryant: Se det her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen


Den 13-årige Brady Smigiel har delt det måske sidste billede, der er af Kobe Bryant, som i weekenden omkom i et helikopterstyrt.

Den amerikanske basketballstjerne Kobe Bryant afgik ved døden søndag formiddag lokal tid, da han, datteren og syv andre personer fløj i døden i en helikopter.

Siden er Kobe Bryant blevet hyldet verden over, og nu deler den 13-årige fyr Brady Smigiel det måske sidste billede, der er taget af Kobe Bryant.

Til New York Post fortæller hans mor, at sønnike bad om at få et billede med Kobe Bryant, da de var til det samme basketballstævne i weekenden.

– Kobe gav ham knuckles, og Brady sagde: ‘Han var ikke i humør til at snakke, fordi de tabte, siger Bradys mor Dionne Smigiel.

Den 13-årige superfan gav dog ikke op. Han ville have en selfie med Kobe Bryant, som var med til stævnet for at træne sin datters hold.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Han stoppede Kobe på vej ud af døren, og han sagde bare: ‘Må jeg ikke godt få et billede med dig nu?’. Kobe sagde: ‘Spiller du i turneringen?’. Brady sagde, at det gjorde han, og så lovede Kobe, at han ville tage et billede med ham i morgen, fortæller moren.

Der blev dog aldrig noget ‘i morgen’. Den efterfølgende dag fløj Kobe Bryant nemlig i døden, da han var på vej til stævnet igen.

Det lykkedes dog for 13-årige Brady Smigiel at snige sig med på et billede af sit store idol om lørdagen. Måske det sidste, der er taget af Kobe Bryant.


Foto: Facebook

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top