The perfect guide to the casino

Hun streakede til Champions League-finalen: Nu har hun gjort det igen – Se billedet her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Hun blev verdensberømt på blot et par sekunder, da hun valgte at streake til Champions League-finalen mellem Liverpool og Tottenham, og har nu gjort det igen.

Den 23-årige Kinsey Wolanski blev et kæmpe hit på internettet, efter hun lykkedes med at snige sig forbi vagterne og løbe ind på banen. Her reklamerede hun for sin daværende kærestes firma, og selvom hun fik en bøde og bandlysning for en række stadions, var det den mest effektive og billige reklame, de kunne drømme om.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Kinsey Wolanski fik også flere millioner følgere på Instagram kort tid efter, og selvom hendes Instagram blev deaktiveret i starten, fik hun den op og køre igen, og har i dag over 3,4 millioner følgere. Nu har hun gjort, hvad hun er bedst til, nemlig at smide tøjet og streake til endnu et stort event.

Tirsdag aften blev der afholt mændenes FIS World Cup-løb i slalom i Schladming i Østrig, og her løb hun ind på pisten ved målstregen, og viste sin støte til den afdøde basketball-legende Kobe Bryant. I stedet for at reklamere for et firma, fremviste Kinsey et skilt med teksten ‘RIP Kobe’, ’24′(Kobe Bryants nummer) samt #legend.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Efter omstændighederne tog skiløberne det også pænt, og en af dem blev spottet i at tage et billede med Kinsey bagefter.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top