The perfect guide to the casino

Er du klar til MasterChef 2020?

Foto: NENT Group


Jagten på årets MasterChef-vinder skydes i gang med fire hæsblæsende auditiondage, hvor forventningsfulde danskere kastes for dommerne i håbet om at kunne iføre sig det eftertragtede hvide forklæde.

Kun 46 udvalgte MasterChef-aspiranter går videre til årets træningslejr, der er startskuddet til den længste og mest intense sæson af MasterChef Danmark nogensinde. En sæson, hvor dommerne ikke kun fokuserer på gastronomien, men også sætter emner som madspild og bæredygtighed i højsædet.

I træningslejren dykker dommerne ned i nogle af gastronomiens grundsten og udvider konkurrenternes viden om både fedt, salt, syre og æg. MasterChef er som altid en kokkeskole uden sammenligning, og i år er det ikke kun i træningslejren, at der er ny viden på skoleskemaet. I løbet af årets sæson rustes madtalenterne nemlig mere end nogensinde før til den rejse, de skal på, for at nå målet om en plads i den store finale. Det betyder flere masterclasses og et større fokus på at udvikle talenternes madkundskab.

Rejsen til målet er dog langtfra ligetil for årets amatør kokke, der gang på gang overrumples af overraskende twists og nye udfordringer. For første gang sætter dommerne en altafgørende Guldnål på spil i en nervepirrende uge, hvor deltagerne kæmper med næb og klør for at sikre sig en eftertragtede nål, der kan sikre indehaveren immunitet i den videre konkurrence.

En magt, der viser sig afgørende for én af årets madtalenter. For ingen kan vide sig sikker i årets sæson, der er fyldt med dygtige gæstekokke og gastronomiske klassikere, der kan få selv den dygtigste kok til at ryste i bukserne. Konkurrenterne får nemlig æren af kokke som Mette Dahlgaard (Gemyse), Yves Le Lay (à terre), Henrik Jyrk (Restaurant IBU) og ikke mindst kongen af Kokkens Efterfølger Mark Lundgaard (Kong Hans Kælder).

Alt i alt en sæson med tårnhøjt niveau, hvor aspiranterne udfordres i alt fra snaskede sliders til mastodonter som Beef Wellington og Baked Alaska. Og efter 14 uger fyldt med både søde og salte tårer kulminerer det hele i en hæsblæsende finale med helt nye regler, der opfordrer til endnu mere fantastisk mad – og spænding til det allersidste! For alt kan ske i MasterChef.

Se blot klippet herunder, hvis at du heller ikke kan vente til premieren i aften:

MasterChef 2020 har premiere i aften på Viaplay og TV3 kl. 19.00.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top