The perfect guide to the casino

Efter bruddet med L.O.C.: Har Christiane scoret dansk milliardær?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Efter brud med Sarah: Har Türker fået en ny kæreste? Se billedet her


Det virker til, at lykken endelig tilsmiler ‘Vild med dans’-værten Christian Schaumburg-Müller, efter bruddet med L.O.C.

SÃ¥dan lyder det fra realityportalen.

Christiane og Liam blev kærester helt tilbage i 2008, og selvom de var ved at gå fra hinanden, fandt de sammen igen og blev forlovet. Liam og Christiane var gift fra 2012-2015 inden de blev skilt, men igen fandt sammen da de ventede barn sammen. I oktober 2019 bekræftede parret, at det endnu en gang var slut mellem de to.

Læs også: Julie i vanvittigt vægttab på 11 kilo: Sådan så hun ud inden ‘Paradise Hotel’

Nu melder mediet om, at Christiane har fundet sig en ny fyr. ‘Vild med dans’-værten er begyndt at se mere og mere til den danske forretningsmand, Daniel Ã…xman, der mÃ¥ siges at være god for et stort beløb. I 2015 trak han overskrifter i Danmark og Asien, da han via sit firma Lead Connection Limited, købte Asiens dyreste lejlighed i Hong Kong for hele 430 millioner kroner.

Sidste år skulle han dog være flyttet tilbage til Danmark efter en årrække i Schweiz, og bor nu i en 280 kvadratmeter stor villa i Hellerup til en værdi af 28 millioner kroner. Det er ikke mere end en uge siden, at Christiane rejste til Maldiverne, hvor det er planlagt, at hun skal fejre sin 38 års fødselsdag i morgen.

Læs også: Åh nej: Gammel video af ny ‘Paradiso’ går viralt – ‘Jeg skal aldrig være med i ‘Paradise’

Her er det endnu uvist, om Daniel Åxman er taget med på turen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top