The perfect guide to the casino

37-årig dobbelt verdensmester er jomfru: Nu afslører hun stor hemmelighed

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Den 37-årige amerikanske hækkeløber Lolo Jones, fortryder særligt en udtalelse fra 2012, og det er der en helt særlig grund til.

Hun har aldrig vundet guld ved OL, men var favorit til at vinde i Beijing, lige indtil hun ramte den sidste hæk i løbet, og endte på en syvendeplads. Fire år senere fik hun endnu en plads uden for podiet da hun endte på fjerdepladsen, men det var også i et interview i 2012, at hun udtalte noget, som hun stadig fortryder otte år senere.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Her fortalte Lolo Jones til HBO’s ’Real Sports with Bryant Gumbel’, at hun var jomfru, og at det er noget hun har tænkt sig at være indtil hun bliver gift. Sætningen ‘Det er bare noget, jeg gerne vil gemme til min mand’, har sidenhen skabt så mange problemer for Lolo Jones, at hun endnu ikke har fundet kærligheden.

Det fortæller hun i et interview med komikeren Kevin Hart i hans talkshow ’Cold as Balls’, hvor han interviewer folk i et isbad.

– Det dræbte alle mine dates efter det. Altså, der var ikke en chance. Før det havde jeg da i det mindste en chance.

– Hvordan ville det være et godt tidspunkt at sige det til ham? Ville jeg vente, til han lærte min personlighed bedre at kende – eller skulle jeg smide bomben med det samme?

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Samtidig fortæller Lolo Jones i interviewet, at det er en ulempe for hende, at hun er jomfru da hun dermed har et højere intensitetsniveau.

– Jeg har et højere intensitetsniveau, fordi jeg ikke får nogen form for forløsning. Alle kender mig som enerverende og spændt. At dyrke sex hjælper dig som sportsudøver, som kvindelig sportsudøver. Det er godt for dine hormoner. Så jeg arbejder med en ulempe, udtaler hun.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Udover at være dobbelt verdensmester i 60 meter hæk, har hun også vundet VM-guld med USA i bobslædekørsel.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top