The perfect guide to the casino

Dårlige nyheder: Taber retssag efter ‘Løvens hule’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Torsdag aften kunne man se Mette Neerup Mariager pitche sit eget firma, ‘That’s Mine’.

Selve den del gik helt fint da Mette Neerup Mariager endte med at sælge 30 procent af virksomheden for 250.000 kroner til Jacob Risgaard.

I 2017, to år efter stiftelsen af ‘That’s Mine’, lagde Mette sag an mod et andet firma da de havde kopieret hendes produkt. Den krænkelsessag i Sø-og Handelsretten, har nu fået sin afslutning for nu, og her var der ikke gode nyheder til Mette og Jacob.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Retssagen blev tabt, hvilket var til stor frustration for Mette Neerup Mariager.

– Jeg synes, det er døduretfærdigt. Jeg har lavet et design, der ikke fandtes, og ud af det blå kommer der pludselig efterfølgende noget, der ligner det fuldstændig. På virksomhedens sociale medier har de endda billeder af min datter på min madras, og det bruger de til at promovere deres produkter. Udfaldet er en dræber for mig og gør mig ked af det. Selvom jeg ikke ved, om det får nogle konsekvenser endnu, da det jo er helt nyt, så har det i hvert fald kostet en masse penge og tid, siger Mette til Ekstra Bladet.

Selvom retssagen går flere år tilbage, vidste Jacob Risgaard godt om sagen da Mette havde fortalt om det i et skema, løverne sender ud til virksomhederne. Netop på grund af Mettes ærlighed, var retssagen ikke noget der fik stor betydning for, om Jacob ville investere i That’s Mine eller ej.

– Havde hun holdt det hemmeligt, at hun kørte en retssag, så havde jeg trukket følehornene til mig. For så var jeg blevet bekymret i forhold til, at der ikke blev spillet med åbne kort.

– Vi vil bare kigge fremad. Der er ikke nogen, der kommer foran ved at kopiere andre. Alle de sjove ting, vi finder på, det kopierer andre også. Sådan er det, men så finder vi da bare på noget nyt, lød det fra Jacob Risgaard til mediet.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Både Jacob og Mette overvejer at anke dommen, da de ikke føler sig retfærdigt behandlet i sagen.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top