The perfect guide to the casino

Følgere stiller spørgsmålstegn ved Oliver og Annas forhold efter ‘Paradise Hotel’

Foto: NENT Group

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her


I en spørgerunde på Instagram er Anna blevet spurgt om, hvorvidt hende og Oliver stadig er sammen, eftersom de ikke poster meget af hinanden længere.

Anna og Oliver blev kærester efter ‘Paradise Hotel’-optagelserne, og efterfølgende blev der postet rigtig mange billeder af hinanden på de sociale medier.

Mens ‘Paradise Hotel’ er kørt over skærmen, har det dog været småt med opdateringer af hinanden, og det har fået folk til at stille spørgsmål.

I en spørgerunde bliver Anna spurgt, hvorvidt hende og Oliver stadig er sammen, efter det er blevet vist på TV, hvordan de knalder med andre.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

– Det er vi, men det er lidt hårdt at se de her afsnit. Vi vidste dog, at det ville komme, og vi har det helt fint, siger hun på Instagram og fortsætter om Olivers trekant, som blev vist i denne uge på TV.

– Jeg var ligeglad på daværende tidspunkt, men det er fucking mærkeligt at s det nu. Det er ikke fordi man har et behov for det som hans kæreste.

‘Paradise’-livet har ofte ødelagt mange forhold, men det frygter Anna ikke sker for hende og Oliver.

– Jeg tror godt, at vi kan klare det her ‘Paradise’. Ellers ville jeg heller ikke have fundet sammen med ham, siger hun og slutter af med, at de snart flytter i en tre-værelses lejlighed sammen.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top