The perfect guide to the casino

Bubber gjorde barnepigen gravid: Nu smutter konen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Det har ikke gået stille for sig i de seneste par måneder af Bubbers liv, efter det kom frem, at den 55-årige tv-vært havde gjort parrets tidligere barnepige gravid.

Den 14 år yngre tidligere barnepige for Bubber og konen ‘Ibsen’, Signe Rossing, havde et nært forhold til familien. Tilbage i november 2019 kom det frem, at Bubbers nye flamme var kommet i Bubber og Ibsens hjem siden hun var 12, og nærmest blev anset som parrets fjerde barn.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Siden afsløringen kom frem omkring Bubber og Signe, har historierne væltet ind. Der har dog været noget stille fra Christina ‘Ibsen’ Meyers side, men nu rykker hun lidt på sig. Den 15. januar 2020 skulle være sidste dag, at ‘Ibsen’ var medlem af direktionen for Bubbers anpartsselskab, Bubber Unlimited, og dermed er hun altså smuttet fra Bubber.

Sådan fremgår det af et opslag i Erhvervsstyrelsens database.

Dermed bliver ansvaret smidt over til Bubber, der i foråret forventes at blive far for fjerde gang.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Christina ‘Ibsen’ Meyer og Bubber har været sammen siden 1991, og selvom forholdet tidligere har stået overfor hårde perioder og problemer i parforholdet, satte Bubber sidste søm i kisten da han gjorde parrets tidligere barnepige gravid.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top