The perfect guide to the casino

Solgte 15% af firmaet for 1,2 millioner kroner i Løvens Hule: SÅ meget solgte de på halvanden time efter programmet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Det er efterhånden blevet bevist, at det kan betale sig at være med i ‘Løvens Hule’, hvis man har et godt projekt i gang.

Det kan tvillingerne Mikkel og Kasper Dissing skrive under på. De fortalte om deres firma ‘DitUr.dk’, og havde en forventning om, at de ville sælge fem procent af firmaet for 750.000 kroner. Det endte ikke med at ske, og i stedet solgte de 7,5 procent for 600.000 kroner til både Jesper Buch og Jacob Risgaard.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Siden deltagelsen i programmet er det kun gået en vej for firmaet. Da afsnittet blev sendt på DR1 torsdag aften, var der så meget trafik på websitet, at siden gik ned. I over to timer var siden derfor nede, men da den kom op igen, gik det helt amok med salget.

– Det var virkelig en stor krise, og det var så frustrerende og hårdt. Der kom mere end 10.000 besøgende samtidig, lige da vi gik på i ‘Løvens Hule’, hvilket var mere, end vi havde estimeret med og turdet håbe på. Vi havde ellers forsøgt at forberede os på, at der ville komme meget trafik, men vi havde åbenbart ikke forberedt os godt nok. Der er nogle ting, der er gået helt galt for os i planlægningen, og der må vi bare lægge os fladt ned og sige: Det er ikke godt nok, siger Kasper til Ekstra Bladet og forklarer, at de fik sat to nye servere på, så siden var oppe igen 22.30.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

– Jeg har ikke det præcise tal over antal ordrer, men jeg kan sige, at fra i går klokken 22.30-24.00 solgte vi det samme, som vi normalt gør på en uge. Så vi fik en uges omsætning på halvanden time, udtaler de til mediet.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder

OVERSIGT

Scroll to Top