The perfect guide to the casino

Model sender intime billeder, hvis man donerer til Australien: SÅ mange hundrede tusinde har hun samlet ind

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vild video: Her bliver ‘Paradise’-stjerner afbrudt i sengen


De voldsomme naturbrande i Australien vil ingen ende tage.

Rigtig mange har mistet hus, bil og alt hvad de ellers ejede da flammerne har revet det væk. Utrolig mange dyr er også døde under de katastrofale omstændigheder, og flere tusinde kendisser er gået ind i kampen om at donere til Australien i håbet om at hjælpe.

Læs også: SÅ lækker er Simon Makienoks nye kæreste

En af dem er Kaylen Ward. Den 20-årige model har kørt en onlyfans-profil, hvor man sender penge hver måned og modtager noget indhold, som kun er tilgængeligt for dem, der har betalt. Her har indholdet været i den mere intime afdeling, men nu har hun valgt at udnytte sit job til at samle penge ind til Australien.

På Twitter fortalte hun, at hun sendte nøgenbilleder til alle de personer, der minimum donerede ti dollars for en af mange fundraisers for Australien.

Herfra er det gået helt amok. For otte timer siden var det nuværende indsamlingsbeløb på 500.000 australske dollars eller omkring 2,3 millioner kroner. Her har der endda været en enkelt donation på 5.000 dollars.

Det har dog ikke været helt uden konsekvenser, for flere personer er i gang med at ødelægge projektet ved at dele hendes nøgenbilleder videre til folk, som ikke har betalt. Samtidig har Kaylen Ward fortalt, hvordan hendes familie ikke vil snakke med hende, hendes Instagram blev deaktiveret og hendes flirt vil ikke tale med hende mere.

Læs også: Se billedet: Christophers modelkone viser formerne frem

Hendes nyeste Instagram-profil kan du følge lige HER.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top