The perfect guide to the casino

Husker du ‘Catch me outside’-pigen? Nu trækker hun ALLE overskrifter igen af en særlig årsag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vild video: Her bliver ‘Paradise’-stjerner afbrudt i sengen


For efterhånden to og et halvt år siden, løb en kun 13-årig Danielle Bregoli med alle overskrifter på internettet.

Den unge pige var med i Dr. Phils program og her var det en noget flabet Danielle, der deltog. Her blev hun kendt for sætningen ‘Catch me outside, how about that?’, hvilket endte med at være startskuddet på en stor fremtid. I 2017 startede hun nemlig sin rapkarriere og selvom folk gjorde grin med hende, så skrev hun under med et stort record label, har lavet musik med flere store rapstjerner og har haft flere singler på Billboard Hot 100 listen.

Læs også: SÅ lækker er Simon Makienoks nye kæreste

På Instagram har hun over 17 millioner følgere, og ligner mest af alt ikke ligefrem en på 16 år. Det troede den 30-årige bokser Adrien Broner heller ikke, og derfor skrev han til hende. Her sendte han beskeden ‘Skriv til mig, skøre pige’ til den kun 16-årige rapper, og den besked har Danielle delt med sine Instagram-følgere.

Derfor er Adrien Broner endt i en kæmpe suppedas, imens Danielle løber med alle overskrifterne igen. Adrien Broner har udtalt sig om sagen, og forklarer, at han slet ikke vidste, at hun kun var 16 år.

– Ingen vil date et barn, men jeg skyder skylden på Instagram for ikke at have folks alder på profilerne. Jeg troede, hun var voksen sagde Adrien Broner til The Shade Room.

Læs også: Se billedet: Christophers modelkone viser formerne frem

Herunder kan du se, hvordan Danielle Bregoli ser ud i dag.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top