The perfect guide to the casino

Blev tilbudt 15 millioner kroner i ‘Løvens Hule’: Sådan går det for dem i dag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vild video: Her bliver ‘Paradise’-stjerner afbrudt i sengen


Det kan godt betale sig at være med i ‘Løvens Hule’, hvis man har styr på sit firma.

Torsdag aften kunne man blandt andet se Joachim Latocha være en del af ‘Løvens Hule’, da han præsenterede sit firma ‘Barons’. Joachim Latochas skjortevirksomhed tog Jesper Buch så meget med storm, at han tilbød at købe 100% af firmaet for 15 millioner kroner, hvilket blev det højeste bud i historien.

Læs også: SÅ lækker er Simon Makienoks nye kæreste

Det bud blev dog afvist, og nu har Joachim Latocha fortalt til Ekstra Bladet, hvor vanvittigt det er gået siden deltagelsen i det populære program, og hvorfor han sagde nej til det store millionbud.

– Det var meget simpelt. Vi har været i gang med projektet i små tre år, og meget af tiden har det handlet om at lære – og lære af de fejl, som man begår som iværksætter. Jeg er god til at lære, og jeg er perfektionist, så til sidst lærer man jo tingene. Men man laver også mange fejl. Så jeg føler slet ikke, at vi er kommet til et stadie, hvor vi har udnyttet potentialet endnu. Det ville være som at være Usain Bolt, der står klar til et 100-meterløb, og lige inden dommeren skyder løbet i gang, så rejser man sig op og går den anden vej. Det ville være helt forkert, og jeg føler, at mit projekt er det vigtigste.

Da afsnittet med Barons blev sendt i tv’et gik det helt amok. Med Joachims egne ord har de haft en ‘tsunami’ af ordre, hvilket har gjort, at de har sat et nyt rekordsalg og samtidig har fået rigtig travlt. Få timer efter programmet rundede Barons nemlig én million salg for dagen.

– For os er det jo helt fantastisk at se, hvor hurtigt det kan gå, når det virkelig tager fart. Det er sindssygt meget i forhold til en normal dag, og torsdag og fredag er faktisk normalt vores dårlige dage. Vi har tidligere haft gode enkeltdage, hvis vi for eksempel har lanceret et nyt produkt. Men vi har nok smadret vores rekord med fem, seks, syv gange eller sådan noget – uden at jeg vil hænges fuldstændig op på det. Man kan i hvert fald godt sige, at det er en mangedobling af vores tidligere salgsrekord, siger han til mediet.

Læs også: Se billedet: Christophers modelkone viser formerne frem

Dog regner Joachim Latocha ikke med, at de nye kunder skal vente ekstra tid på deres ordre, da de arbejder på livet løs for at få sendt alt ud til tiden til trods for den massive interesse.

Det skal også nævnes, at Barons takkede ja til at sælge ti procent af virksomheden for 750.000 kroner.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder

OVERSIGT

Scroll to Top