The perfect guide to the casino

Peter Falktoft som personlig rådgiver for Kim Kardashian: Er du klar på en shitstorm

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Danmarks lækreste håndboldspiller hitter på Instagram


Peter Falktoft er en omdiskuteret mand på de sociale medier. Her har de fleste en holdning til, om de kan lide ham eller ej.

Ligegyldigt hvilken side man er på, så kan man ikke tage hans succes fra ham. På Instagram har han over 200.000 følgere, og har startet brandet ‘Her Går Det Godt’ op, der specialiserer sig i podcast, hvor han sidder side om side med Esben Bjerre.

Læs også: Vilde billeder af tidligere ‘X-Factor’ dommer går viralt

I og med, at Peter Falktoft er en offentlig person og et kendt ansigt, så har han haft sine stridigheder med internettet. En af dem var blandt, da han reklamerede for firmaet ‘SmileBright’. SmileBrights produkter indeholder nemlig 75 gange så meget brintoverilte som tilladt, og er langt fra så uskadeligt som mange tror.

Derfor haglede kritikken ned, og Peter Falktofts svar kom prompte. Alle annoncer med ham skulle slettes, da de havde fejlinformeret ham omkring deres produkt. Flere uger efter, at han bedte firmaet om at slette alt med ham, kunne han stadig findes på diverse annoncer for netop SmileBright. Nu er det efterhånden nogle måneder siden, og derfor har Peter Falktoft nu valgt at joke med emnet.

Læs også: Chok: ‘Venner’-skuespiller er gået bort

Kim Kardashian har nemlig reklameret for et firma ligesom SmileBright, og det fik Peter Falktoft til tasterne, hvor han advarede Kim Kardashian om, at det ender galt.


Credit: @jimscheel

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top