The perfect guide to the casino

Bubber afslører, hvem han har gjort gravid

Læs også: Har erklæret sin kærlighed for dømte Peter Madsen: Nu er hans 18-årige flirt med i nyt tv-program

Foto: Ritzau Scanpix


TV-værten Bubber har været i vælten de seneste dage, efter det er kommet frem, at han har knaldet udenom. Nu afslører han, hvem han har gjort gravid.

Bubber kom med en chokmelding torsdag, hvor han til Ekstra Bladet sagde, at han og konen var gået fra hinanden efter 28 år.

Bubber havde nemlig været sammen med en anden kvinde, som han ovenikøbet havde gjort gravid, og nu afslører han, at det er parrets tidligere barnepige, som han har været sammen med og som venter barnet.

– Det er ikke fordi, jeg vil holde hende hemmelig. Jeg kan bekræfte, at det er hende, at hun hedder Signe, er 41 år, og at hun venter vores fælles barn, siger han til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at han ikke havde set hende i mange år, da de pludselig endte i seng sammen.

Læs også: CHOK! Er ‘X-Factor’-Bea gravid? Se det afslørende billede her

– Hun er kommet i vores hus og kender vores børn, og hun har haft en funktion, hvor hun har passet vores børn. Hun har været barnepige, men har aldrig været ansat på kontrakt eller lignende. Men jeg har nærmest ikke set hende i 20 år – kun i familiesammenhænge i ny og næ, men der har aldrig været noget som helst. Jeg har ikke på noget tidspunkt set det komme, men så støder jeg ind i hende i en fase i mit liv, hvor jeg er meget frustreret, og hvor jeg kæmpede med en masse ting, og så skete der altså bare noget.

Bubber ønsker ikke at røbe efternavnet på barnepigen, mens han heller ikke vil fortælle, hvad hun arbejder med. Han har dog accepteret, at Ekstra Bladet har bragt et billede af hende, som du kan se her.

Læs også: Umut Sakarya tilbage i ‘Vild med dans’? Nu er nye afsløringer dukket op

Læs også: 25 år efter: Michael Laudrup får stadig løn af Barcelona

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top