The perfect guide to the casino

Umut har meldt fra til ‘Vild med dans’-finalen: Nu afslører han hvorfor

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Har erklæret sin kærlighed for dømte Peter Madsen: Nu er hans 18-årige flirt med i nyt tv-program


Umut Sakarya trak sig fra ‘Vild med dans’ på grund af alt for mange hadebeskeder, og nu har han også afsløret, at han ikke deltager i finaleshowet.

Det er ellers meget normalt, at de tidligere deltagere kommer med til showet, for at danse en sidste dans sammen allesammen. Men her stod det klart, at det ville blive uden Umut Sakarya, og grunden er meget simpel. Det tager simpelthen for lang tid at være klar til sådan et finaleshow.

– Det handler om tid. For at deltage i finalen skal du kunne en koreografi, der tager fire til seks uger at lære. Det kræver meget arbejde. Det er træning i flere timer af gangen i alle ugens hverdage. Det tvinger programmet ingen til at gøre. For meget tid er simpelthen årsagen til hans nej, udtaler Umut Sakaryas manager, Mikkel Rubin Väisänen til BT.

Læs også: CHOK! Er ‘X-Factor’-Bea gravid? Se det afslørende billede her

Dermed er forklaringen bag afslaget blevet afsløret, og dermed ser vi ikke mere til Umut Sakarya på dansescenen. Umut Sakarya trak sig helt præcist, fordi han modtog rigtig mange hadebeskeder omkring ham selv, og omkring hans restaurant, hvor flere truede med dårlige anmeldelser, hvis de skulle blive ved med at se Umut i ‘Vild med dans’. Der var ellers mange danskere, der havde spillet på Umut i deres Vild med dans odds, og de var ærgerlige, da han til sidst trak sig.

Læs også: Umut Sakarya tilbage i ‘Vild med dans’? Nu er nye afsløringer dukket op

Dermed endte haterne desværre med at sejre i den kamp. Dog nyder Umut godt med succes i hans restaurant. Han afslørede nemlig på sin Instagram-story, at der har været fuldt booket siden september 2018, og at der også er fuldt booket helt frem til februar 2020.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top