The perfect guide to the casino

Farvel til Hellerup: Christiane Schaumburg-Müller køber L.O.C ud

Foto: Ritzau Scanpix


Farvel til Hellerup: Christiane Schaumburg-Müller køber L.O.C ud.

Tre år efter hendes navn for første gang kom på skødet til den store villa i Hellerup, er den celebre tv-værtinde Christiane Schaumburg-Müller nu “kvinde i eget hus”.

Hun har nemlig netop købt den del af huset, der tidligere tilhørte eksmanden og rapperen Liam O’Connor, bedre kendt under sit kunstnernavn; L.O.C.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Schaumburg-Müller og LOC købte det over 300 kvadratmeter store hus i 2016.

Den gang lød prisen på 10,7 millioner kroner, og indtil nu har de altså ejet adressen i Hellerup nord for København i fællesskab.

Men ifølge Tinglysning.dk har Christiane Schaumburg-Müller nu angiveligt købt L.O.C’s del af ejendommen for en værdi af seks millioner kroner.

Kendinge på gaden

Det er ikke første gang, at den populære tv-værtinde har haft nøglerne til en af de store kasser på vejen i det mondæne villakvarter.

Parret boede nemlig tidligere i et hus på 270 kvadratmeter på den anden side af gaden, som de købte tilbage i 2013 for 8,4 millioner kroner, det viser oplysninger fra Boliga.dk. Adressen solgte de dog godt to år senere – i 2015 – for 9.375.000 kroner for kort derefter at rykke over gaden, og altså ind i Schaumburg-Müllers nu helt eget hjem.

Mange danskere kender nok Christiane Schaumburg-Müller fra fredag aften på TV2, hvor hun toner frem på skærmen som værtinde på det populære program, Vild med Dans.

Sammen med L.O.C – manden bag hits som Frk. Escobar – har hun sønnen Constantin, der kom til verden i 2016.

Parret meldte tidligere i år ud, at de ikke længere er sammen.

Se lignende huse i Hellerup her

OVERSIGT

Scroll to Top