The perfect guide to the casino

Fie Laursen raser over ‘De unge mødre’-deltager

Foto: Ritzau Scanpix


Fie Laursen er rasende over, at ‘De unge mødre’-deltageren Hannah Melissa Ginic truer med at aflive den hund, som hun købte for en uge siden.

Hannah Melissa Ginic fra ‘De Unge Mødre’ er blevet lagt for had på de sociale medier, efter hun har stået frem og fortalt, at hun vil aflive den hund, hun købte for en uge siden.

Grunden til den pludselig aflivning skyldes, at hunden har bidt hende, men flere af hans følgere på de sociale medier er rasende over, hvad hun har tænkt sig at gøre.


Foto: TV3

Kendisblogger og hundeelsker Fie Laursen er også rasende.

SE OGSÅ: Sarah Grünewald helt NØGEN

– Det er så uansvarligt og modbydeligt at skrive og gøre, som hun gør. Hun skulle aldrig have haft hund. Jeg kan læse, at hun har diagnosen psykopati (dyssocial personlighedsstruktur, red.) på nettet. Det retfærdiggør ikke, at hun påstår at have skudt hunden, og at hun vil dræbe den, siger Fie til realityportalen.dk og fortsætter:

– Det gør os dyremennesker endnu mere bange for, hvad hun vil gøre, og om hun faktisk har slået hunden ihjel. Jeg har personligt selv skrevet, om jeg må hente hunden, og jeg ved, at så mange har tilbudt også at købe ham – og sagt, at hun bare skal nævne en pris, hvor hun blandt andet har svaret, at hunden bare fortjener døden. Hun skal stoppes, have noget hjælp og give hunden videre til en med kærlighed og ansvar.

Fie gør selv en aktiv kamp for at skabe bedre hjem til udsatte hunde, og hun har også taget gadehunde med hjem fra Syden.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top