The perfect guide to the casino

Vanvittigt beløb: Stifteren af Joe & The Juice vil sælge sin penthouselejlighed i New York for 46 mio. kr.


Han er uden tvivl Danmarks vildeste juicekonge, og nu er Kaspar Basse også tæt på, at få solgt sin penthouselejlighed i New York.

Tilbage i 2002 stiftede en dengang 31-årig Kaspar Basse Joe & The Juice, og siden har han taget Danmark og flere steder i verden med storm. Det har hans konto i den grad også nydt godt af, og derfor kunne han sidste år købe den 200 kvm. store lejlighed for omkring 38, 5 mio. kr.

Her et år senere er han dog klar til, at finde flyttekasserne frem igen, da han har sat lejligheden til salg for 46 mio. kr. Det er således hvad det amerikanske tabloidmedie New York Post melder.

Et salg burde således heller ikke være et problem, da lejligheden er i det sydlige Manhattan i det eksklusive SoHo-kvarter, og med en adresse der hedder 63 Greene St. skal de nok være potentielle købere. Selve lejligheden er også lækker, da der er privat tagterrasse og to store værelser samt et specialindrettet rum med plads til over 100 vinflasker.

Kasper Basse er i dag 47 år gammel, og han nyder godt af Joe & The Juice’ store succes, som siden stiftelsen i 2002 har spredt sig til mere end 15 lande. Der er således mere end 220 caféer spred ud over Danmark, USA, Storbritannien og Australien.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top