The perfect guide to the casino

Vanvittigt: Paradise-deltager forsøgt kvalt


Paradise Hotel-deltageren, Fie, har lagt flere billeder op på sin Instagram-profil, hvor hun beskriver et voldeligt forhold.

Fie Maria K. var med i Paradise Hotel 2018, og da hun var på hotellet var det liv og glade dage for den 25-årige kvinde.

Efter hjemkomsten til Danmark fik hun en kæreste, men forholdet endte efter nogle måneder, og nu tager Fie bladet fra munden.

I flere Instagram-opslag beskriver hun, hvordan hun blev udsat for vold, men hun direkte beskriver en hændelse, hvor hun blev forsøgt kvalt.

Læs også: Vandt en halv million på Paradise Hotel i juni, men har brugt næsten det hele: Her er Lennys absolut dårligste køb

– ‘X’ bliver ubehagelig efter, han har drukket, han og siger igen, at jeg skal skride. Denne gang er der mangler vidner. ‘X’ sparker døren op til toilettet, hvor jeg er, skriver hun og fortsætter.

– Her tager han fat rundt om halsen på mig og kvæler mig, mens han holder mig op ad væggen. Min veninde begynder panisk at slå ham med et håndklæde og beder ham om at slippe, mens hun råber i panik.

Læs alle hendes Instagram-opslag her, hvor hun beskriver flere hændelser.

Læs også: ‘Ex on the Beach’-hunk bekræfter brug af steroider – Se monstret her

Læs også: Iskold Lenny: Sådan var mit førstehåndsindtryk af Nadja

OVERSIGT

Scroll to Top