The perfect guide to the casino

Amanda blev snydt af super-svindler for syv år siden: Sådan har hun det i dag

Amanda Kastrup blev snydt af en supersvindler i november 2011, og hun kigger nu tilbage på tiden med Casper Rieper-Holm.

Amanda Kastrup var 25 år, da hun mødte rigmandssønnen Casper Kastrup Augustinus, der dog viste sig at være en helt anden – nemlig svindleren, Casper Rieper-Holm.

Han var hverken rigmandssøn eller advokat, som han udgav sig for, men i stedet var han en svindler.

Han endte med at snyde hende for 250.000 kroner, og det efterlod den 25-årige kvinde i dyb frustration.

Sidste år lavede hun en film, der hedder ‘En Fremmed Flytter Ind’, hvor hun rekonstruerer de 100 dage med storsvindleren, og den vises i øjeblikket i fire afsnit på TV2.

Se traileren her.

Sådan har hun det i dag
I dag driver hun en onlineforretning, hvor hun sælger og leverer friske fisk, og selvom det tog hårdt på hende, er hun ovenpå igen.

– Jeg kan ikke suge noget tragisk ud af det, og jeg ser mig heller ikke som et offer. Jeg synes nærmere, at det er synd for ham. Jeg har jo ikke tabt noget. Kun tid. Men i den tid har jeg også fået en masse oplevelser. Men relationen, som er væk, var jo til et menneske, som slet ikke eksisterer, siger hun til Femina ifølge Se&Hør.

Hun fortæller også, at hun var meget glad for ham.

– Han var noget for os. Jeg var helt vild med ham, og min datter var helt vild med ham. Jeg var ikke i tvivl om, at det var ægte, siger hun i podcasten ‘I et forhold med’.

Amanda afslører også, at hun i dag har en kæreste.

OVERSIGT

Scroll to Top