The perfect guide to the casino

Prins Nikolai fyrede den af på diskotek med Paradise-legende

Nikolai William Alexander Frederik var forleden i byen på in-stedet ARCH, hvor han blandt andet var i selskab med værten fra Paradise Hotel, Rikke Gøransson.

Remee åbnede ARCH i april 2016 og siden har mange kendte personer festet i de lækre lokaler, hvor man hurtigt kan bruge 300.000 kroner, hvis man fx får lyst til at købe 75 flasker Dom Perignon. Det skete faktisk fornylig, og du kan læse om den vilde bytur ved at klikke her.

Læs også: Så BAD har du aldrig set Prins Nikolai være før: Fyrer den vildt af til fest på Herlufsholm

En kilde der ønsker at være anomym har vist Footy Lifestyle et billede af Prins Nikolai, som fredag den 19. januar var på ARCH, hvor han blev opsøgt af værten fra Paradise Hotel, Rikke Gøransson, som lænte sig ind til prinsen for at fortælle ham, hvad hun havde på sinde. Dog oplyses det også, at smukke Rikke Gøransson havde kæresten Mads Madsen med. Du kan se det store brød ved at klikke her.

Læs også: 18-årige Prins Nikolai har helt styr på damerne – Scorer køn, ung kvinde fra velhavende familie

Prins Nikolai så ud til at hygge sig og fik blandt andet et par shots og en Corona at drikke. Dermed kørte han ikke hjem i den bil, som han fik af sin far i fødselsdagsgave, hvilket du kan se her.

OVERSIGT

Scroll to Top