The perfect guide to the casino

Du tror det er løgn: Usain Bolt ligger i kontraktforhandlinger med denne fodboldklub


Du hørte rigtigt. Den ottedobbelte olympiske mester ligger lige nu i forhandlinger med en fodboldklub om en professionel fodboldkontrakt.


Nuvel. Usain Bolt har været til nogle prøvetræninger hist og pist – heriblandt hos den norske klub Strømsgodset og senest Bundesliga-klubben Dortmund, men det var nok de færreste der havde troet, at Bolt for alvor ville jagte en karriere som fodboldspiller.

Netop en karriere som fodboldspiller kan dog snart blive en realitet. Den jamaicanske hurtigløber skal nemlig til prøvetræning i den australske fodboldklub Central Coast Mariners.

Det skriver klubben på sin hjemmeside og bekræfter samtidig, at den er i forhandlinger om en eventuel kontrakt med Usain Bolt.

– Det er vigtigt at understrege, at alle forhandlinger mellem Central Coast Mariners og Bolt først kræver en seks uger lang prøvetræning, og ingen kontrakt er garanteret, skriver klubben dog på deres hjemmeside.

Central Coast Mariners spiller i den bedste australske liga, A-league. Holdet vandt ligaen i 2013 og fik en tiendeplads i den seneste sæson.

OVERSIGT

Scroll to Top