The perfect guide to the casino

Lacazette bekræfter: Jeg forlader Lyon

Lacazette er længe blevet rygtet væk fra Lyon, og nu bekræfter han det, de fleste af forventede – han forlader klubben til sommer.

Læs også: Avis: Aubameyang skuffer stort – skifter til denne klub

Den 25-årige angriber har i et interview med L’Equipe sat ord på et skifte væk fra Lyon, og han skulle have sagt følgende:

Læs også: Var han fuld? Derfor kom Guardiola for sent til pressemødet

– Jeg synes det er det rigtige tidspunkt. Jeg vil gerne opleve noget nyt, og spille på et andet niveau.

Læs også: Avis: Aubameyang skuffer stort – skifter til denne klub

Lacazette afslørede også, at han har snakket med Atletico Madrid. Han indrømmede dog også, at de ikke har lavet en aftale endnu. I interviewet blev han også spurgt ind til et eventuelt skifte til Atletico Madrid, og muligheden for at spille sammen med Antoine Griezmann igen. Her sagde han følgende:

Læs også: Avis: Aubameyang skuffer stort – skifter til denne klub

– Atletico er en klub, der har været en del af de sidste runder i Champions League de sidste mange år. Det er et godt hold der spiller på et nyt stadion, og det er også en klub der hjælper deres spillere med at udvikle sig.

Om en potentiel genforening med Griezmann sagde han:
– Det vil være en fantastisk historie, hvis vi kunne fortsætte sammen. Det hele startede på det franske u-18 landshold, hvor han (Griezmann) var meget genert. Efterfølgende er han blevet en international stjerne, og han har fået mere selvtillid.

Det bliver spændende at se, om Lacazette ender med at skifte til Atletico Madrid, og om vi får de to målfarlige franskmænd at se i en angrebsduo.

OVERSIGT

Scroll to Top