The perfect guide to the casino

Juventus – Genoa: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [17/03/2023]

Søndag middag kl. 12:30 vil Juventus og Genoa tørne sammen på Allianz Stadium. Det tegner til at blive et opgør med masser af målchancer, og derfor råder vi til at placere et spil på ‘Begge Hold Scorer’.

Argumenterne for dette spilforslag er mange:

– Juventus har i løbet af deres seneste 15 hjemmekampe ikke formået at holde målet rent en eneste gang.
– I deres seneste opgør mod Atalanta Bergamasca Calcio lukkede Juventus to mål ind.
– I 75% af Juventuss seneste fire hjemmekampe har begge hold fundet vej til netmaskerne.
– Juventus har i 36% af deres udekampe i denne Serie A sæson ikke formået at score.
– I deres seneste kamp mod SS Monza 1912 lukkede Juventus hele tre mål ind.

Placer dit spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Juventus – Genoa
Hvad: Serie A
Hvor: Allianz Stadium
Hvornår: Søndag d. 17. marts kl. 12:30

Form og position

Forud for kampen ligger Juventus på en tredjeplads i Serie A efter 28 kampe med 58 point, samlet gennem 17 sejre, syv uafgjorte og fire nederlag. Med 28 ud af 38 spillerunder overstået, vil Massimiliano Allegris tropper utvivlsomt forsøge at forbedre deres position i tabellen.

Gæsterne fra Genoa har ikke oplevet den samme succes denne sæson. De befinder sig på ligaens tredjeplads efter 28 kampe med 33 point, akkumuleret gennem otte sejre, ni uafgjorte og 11 nederlag. Derfor vil udebaneholdet også være opsat på at styrke deres position i denne spillerunde.

Holdenes form

Juventus går ind til opgøret med en uafgjort i bagagen, da de senest spillede 2-2 med Atalanta Bergamasca Calcio. De seneste fem kampe har budt på skuffende resultater med blot en sejr, to uafgjorte og to nederlag.

Alberto Gilardinos mandskab kunne ikke tage point med fra deres foregående opgør, da de tabte 2-3 til SS Monza 1912. Genoa har haft en tilsvarende formkurve over deres seneste fem kampe med en sejr, et uafgjort opgør og tre nederlag. De to seneste kampe er endt i nederlag.

Indbyrdes opgør og performance

På hjemmebane har Juventus præsteret solidt over de seneste fem kampe med to sejre, to uafgjorte og et nederlag. Genoa har på udebane ikke haft samme succes, hvor det er blevet til et enkelt sejr, tre uafgjorte og et nederlag.

Når vi ser på de seneste indbyrdes opgør, har Juventus haft overtaget med tre sejre mod Genoas ene, og et opgør er endt uafgjort. Den seneste kamp mellem de to mandskaber endte 1-1.

Skader og karantæner

Juventus:

Mattia De Sciglio, Moise Kean, Nicolò Fagioli, Paul Pogba

Genoa:

Caleb Ekuban, Morten Thorsby

Forventede startopstillinger

Juventus FC: 3-5-2

Wojciech Szczęsny – Andrea Cambiaso, Federico Gatti, Gleison Bremer – Adrien Rabiot, Fabio Miretti, Filip Kostić, Manuel Locatelli, Weston McKennie – Dušan Vlahović, Federico Chiesa

Genoa CFC: 3-5-2

Josep Martínez – Johan Vásquez, Mattia Bani, Stefano Sabelli – Emil Bohinen, Kevin Strootman, Milan Badelj, Morten Frendrup, Ruslan Malinovskiy – Albert Gudmundsson, Mateo Retegui

Vi ser frem til en intens kamp mellem to hold, der begge vil gøre alt for at sikre sig point. Husk at tage stilling til vores spilforslag inden kampstart, og nyd opgøret!

OVERSIGT

Scroll to Top