The perfect guide to the casino

Everton – Manchester United: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [26/11/2023]

Søndag aften, når klokken slår 17:30, er det tid til et brag af en fodboldkamp, når Everton og Manchester United tørner sammen på det historiske Goodison Park. Muligheden for en målfattig kamp er stor, og derfor er vores anbefaling et spilforslag, der går på ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Argumenterne for dette spilforslag er stærke:

– I det seneste indbyrdes opgør mellem de to hold blev nettet ikke brændt af – kampen endte 0-2.

– I kun 33% af Evertons seneste seks kampe har begge hold formået at score.

– Everton har lukket blot 0.75 mål ind i snit i deres seneste fire kampe.

– Manchester United har i denne sæson kun formået at score i gennemsnit 1.00 mål per udekamp i Premier League.

Du kan placere dit spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores bettingpartner Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Everton – Manchester United
Hvad: Premier League
Hvor: Goodison Park
Hvornår: Søndag d. 26. november kl. 17:30

Kampens kontekst:

Værterne, Everton, befinder sig før kampen i den nedre halvdel af Premier Leagues tabel på 14. pladsen efter 12 kampe, hvor de har samlet 14 point. Med fire sejre, to uafgjorte og seks nederlag er der plads til forbedring, og Sean Dyches tropper vil uden tvivl forsøge at spille sig opad i tabellen.

Gæsterne fra Manchester United har haft en bedre sæson indtil videre og ligger inden denne kamp på en sjetteplads med 21 point hentet via syv sejre og fem nederlag. De vil helt sikkert også være opsatte på at spille sig op i den Champions League-adgangsgivende top fire.

Holdenes form:

Everton kommer ind til kampen med en seneste sejr over Crystal Palace FC på 3-2. Over de seneste fem kampe har de formået at hive tre sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag i land.

Manchester United kan på deres side præstere en seneste 1-0 sejr over Luton Town FC, men over de seneste fem kampe har de kun formået at vinde to gange, mens de har måttet se sig slået i de resterende tre kampe.

Hjemmebane og udebane:

Everton har på hjemmebane på Goodison Park haft en blandet succes med to sejre, en uafgjort og to nederlag i deres seneste fem kampe. Deres seneste hjemmebanekamp mod Brighton & Hove Albion FC endte i en 1-1 pointdeling.

Manchester United har derimod haft succes på udebane med tre sejre og to nederlag i deres seneste fem udekampe. Deres seneste udekamp mod FC København endte dog med et 3-4 nederlag.

Indbyrdes opgør:

Manchester United har haft overtaget i de seneste fem indbyrdes opgør med tre sejre mod Evertons ene, mens en enkelt kamp er endt uafgjort. Den seneste kamp mellem de to hold endte med en 2-0 sejr til Manchester United.

Skader og karantæner:

Everton må undvære Andre Gomes, Dele Alli og Seamus Coleman, mens Manchester United må klare sig uden Aaron Wan-Bissaka, Amad Diallo, Kobbie Mainoo, Lisandro Martínez, Luke Shaw, Sergio Reguilón og Tyrell Malacia.

Forventede startopstillinger:

Everton starter forventeligt i en 4-5-1 formation med Jordan Pickford i målet og Dwight McNeil i spidsen.

Manchester United stiller også op i en 4-5-1 formation med André Onana i målet og Marcus Rashford i angrebet.

Med alle disse faktorer i spil, er der lagt op til en intens og spændende kamp mellem Everton og Manchester United. Husk at placere dit spil hos Bet365 inden kampstart!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top