The perfect guide to the casino

Optakt: FCM-Brøndby

Brøndby IF tager på en udebanetur til MCH Arena for at møde FC Midtjylland i den 19. runde af 3F Superligaen.

FC Midtjylland har vundet seks point ud af de seneste 15 mulige, mens Brøndby IF har vundet otte point ud af de seneste 15 mulige i de seneste fem Superliga-kampe.

I de seneste fem indbyrdes opgør har FC Midtjylland vundet to kampe, Brøndby IF har vundet en kamp, og to kampe er endt i uafgjort. Brøndby IF har vundet ni ud af 36 Superliga-kampe mod FC Midtjylland på udebane, mens de resterende 13 er endt i uafgjorte kampe og de resterende 14 kampe er vundet af FC Midtjylland. FC Midtjylland ligger nummer 4 med 26 point og Brøndby ligger nummer 9 med 24 point. Brøndby er tvunget til at vinde, hvis de skal nå med i top6.

Oddsforslag:

Forvent masser af mål, når FC Midtjylland og Brøndby mødes, for begge hold har offensive profiler med masser af selvtillid. Begge klubber har haft en god start på sæsonen og vil kæmpe hårdt for at sikre en top-6 placering. Intensiteten i kampen vil sandsynligvis være høj, og begge hold vil være opsatte på at vinde vigtige point.

Offensiven er stærk hos både FC Midtjylland og Brøndby, med spillere som Isaksen, Ashour, Vallys og Ohi, som allerede har vist deres kvalitet i forårets kampe. Selvtilliden er høj hos disse spillere, og de vil være ivrige efter at score mål.

Forsvaret har dog været tvivlsomt for begge hold. Brøndby har haft problemer mod Horsens, og også FC Midtjylland har ikke været på deres sædvanlige niveau i forsvaret. Derfor forventer vi over 2.5 mål i kampen, som de fleste steder giver odds 1.75

Dommer:

Mikkel Redder vil være dommeren for kampen, og han har tidligere dømt seks Superliga-kampe, hvor Brøndby IF har vundet tre kampe, spillet en uafgjort og tabt to kampe.

Karantæner:

Mads Døhr Thychosen fra FCM vil være ude på grund af en karantæne, og Kristoffer Olsson og Paulinho vil få karantæne ved næste advarsel. På Brøndby side vil Mathias Kvistgaarden, Anis Slimane og Kevin Tshiembe også få karantæne ved en advarsel.

Kickoff kl. 19:00 Mandag den 27 februar.

Kampen ses på: TV3+

Vi forventer en super god fodbold, hvor især Brøndby skal ud og jagte 3 point.

OVERSIGT

Scroll to Top