The perfect guide to the casino

SUPER odds på at Manchester City vinder sikkert i aften

Manchester City forventes at vinde kampen mod Leipzig i Champions League 1/8-finalen.

Modtag 1000 kr i bonus til kampen i aften hos Betinia

Manchester City har vundet den første ottendedelsfinale på udebane i Champions League i de sidste fem år på stribe, og det er på trods af, at holdet har startet på fremmed græs hver gang.

Tidligere modstandere som Basel, Schalke, Real Madrid, Gladbach og Sporting er blevet besejret, og nu står holdet over for et Leipzig-hold, der ikke har gjort det så godt i Bundesligaen i denne sæson og kun indtager femtepladsen efter 21 spillerunder. I gruppespillet havde Leipzig held med lodtrækningen og mødte Celtic, Shakhtar Donetsk og Real Madrid. Selvom sejren på 3-2 over Real Madrid i femte spillerunde så flot ud på papiret, stillede Real Madrid op uden profiler som Modric, Benzema og Valverde.

Før gruppespilskampen mod Leipzig sidste sæson havde Manchester City ikke tabt en kamp mod tysk modstand i Champions League i 15 kampe.

Dette inkluderede en imponerende 6-3-sejr over Leipzig på Etihad Stadium i september 2021. City håber på at gentage dette i aften for at opnå en fordel, inden de møder Leipzig igen på hjemmebane i næste måned.

Oddset er steget fra 1.60 til 1.80 i løbet af den sidste uge efter at City ikke har vundet på udebane de sidste 4 kampe.

Kampstart: 21.00

Manchester City til at vinde odds 1.80 Betania.dk

 

 

 

 

OVERSIGT

Scroll to Top