The perfect guide to the casino

FCK-spiller langer ud efter Thorup: Meget uretfærdigt behandlet

Peter Ankersen lægger ikke skjul på, at han er glad for, at Jacob Neestrup har overtaget trænerposten i FC København.

Tilbage i august-måned hev Jess Thorup Peter Ankersen til side efter en kamp mod Lyngby, hvor den daværende træner fortalte forsvarsspilleren, at han ikke ville være en del af truppen til næste kamp, og det skabte så store gnidninger i forholdet, at ikke længere var på talefod.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Det fortæller Peter Ankersen i et interview med B.T, hvor han samtidig ikke lægger skjul på, at han derfor var en glad mand, da han fik nyheden om, at Jacob Neestrup overtog trænersædet i hovedstadsklubben.

– Jeg synes, at jeg får en fair chance nu. Det gjorde jeg ikke under Jess. Jeg kan bevise, at jeg kan være med, hvor jeg før i tiden var helt uden for eller slet ikke med på banen. Der følte jeg mig meget, meget, meget uretfærdigt behandlet, siger Ankersen til B.T.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Jeg har kendt Jess i 11-12 år, og jeg synes, det var en lidt ærgerlig måde at slutte vores forhold på, med at man lige pludselig ikke rigtigt var på talefod længere, siger Ankersen.

På trods af trænerskiftet er det dog ikke blevet til meget spilletid for Peter Ankersen, som har kontraktudløb med FC København i sommeren 2024.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

Scroll to Top