The perfect guide to the casino

Kendt fra ‘For lækker til love’: Nu viser hun det hele frem på vanvittigt billede

Da sæson et af ‘For lækker til love’ tilbage i 2011 rullede for skærmen, skulle det vise sig at blive lidt af en succes.

En af de deltagere, som var fast inventar af sæson et, var den flotte Christina Odorico. Dengang var Christina i starten af 20’erne, og siden deltagelse i realityprogrammet, hvor den kræsne babe ihærdigt jagtede kærligheden, er der sket en hel del i hendes liv.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

I dag er Christina således 34 år, og selvom det ikke er til at se på hendes Instagram-profil, så har hun ændret sig markant. Hun er nemlig blevet mor til to piger, og så er hun også blevet et sandt hit på det sociale medie, hvor hun har mere end 30.000 følgere.

Christina arbejder derudover som personlig træner og kostvejleder, og det har også sat sine spor på den tidligere reality-babes krop, der uden tvivl står knivskarpt.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

Det kommer også til udtryk på Instagram, hvor hun glædeligt viser sig frem til stor fornøjelse for hendes mange følgere.

Nyd bare billedet herunder, hvor du kan se mere til den tidligere ‘For lækker til love’-babe, der altså ikke er bange for at vise sig frem.

Du kan se mere til Christina Odorico her.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

Scroll to Top