The perfect guide to the casino

Harry Kane efter historisk mål og sejr over Manchester City: Det er svært at sætte ord på

Harry Kane skrev søndag aften sig ind i historiebøgerne.

29-årige Harry Kane spillede endnu engang en afgørende rolle for Tottenham, da han søndag aften sikrede hjemmeholdet sejren med sin matchvindende scoring til 1-0 efter et kvarters spilletid.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Den engelske målmager skrev sig med scoringen samtidig ind i historiebøgerne, da han blev den mest scorende spiller i Tottenham nogensinde, og efter slutfløjt satte Harry Kane nogle ord på det hele i et interview med Sky Sports.

– Det er svært at sætte ord på, og jeg er så glad for, at det endte med at ske i en sejr.

– Vi arbejdede så hårdt for at holde buret rent. Det var specielt at slå rekorden foran fansene. Der har været så meget snak om det i de sidste par uger, så at gøre det i så stor en kamp er endnu mere specielt.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Det er en fremragende følelse. Da jeg startede med at spille fast, havde jeg ikke engang forestilling til at at score 200 Premier League-mål, og jeg har nogle år tilbage endnu, så forhåbentlig er der mere at komme efter.

– Jimmy Greaves [den tidligere rekordindehaver, red.] er en fuldkommen helt, han er en af de bedste angribere, der har været, så at være i den samtale er specielt. Og at overtage hans rekord er et kæmpe øjeblik for mig, lyder det afslutningsvis fra Harry Kane.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top