The perfect guide to the casino

Ohi roser nyindkøb: Han er virkelig, virkelig god

Ohi Omoijuanfo fortæller, at han godt kendte til Håkon Evjen inden hans skifte til Brøndby, og at det er en god spiller, som de blå-gule fra Vestegnen har fået fingrene i.

Brøndby sikrede sig tidligere på måneden Håkon Evjens underskrift, og det er altså en god spiller, som de har fået fat i.

Det fortæller Ohi Omoijuanfo, der allerede har stiftet bekendtskab med den 22-årige nordmand fra deres fælles fortid i Eliteserien.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

– Det år jeg vandt guld med Molde i Eliteserien, der kom han og Bodø/Glimt på andenpladsen, og han blev årets spiller i Norge i den sæson.

– Han var virkelig, virkelig god, så jeg kender godt spilleren Håkon, men som person kender jeg ham ikke så godt endda, men vi har fået en virkelig god fodboldspiller.

– Jeg blev overrasket, da han kom hertil, selvom jeg godt vidste, at der var en forbindelse mellem ham og klubben.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Da jeg hørte, han skiftede hertil, så var jeg virkelig positiv, for jeg har set ham i Norge, og jeg har også set lidt til ham i Holland, og jeg ved, det er en god spiller, som vi får ind.

– Han kommer til at bidrage med en masse, og vi ser virkeligt stærke ud nu. Vi har fået et godt hold på plads, så nu skal vi få det hele til at køre sammen, fortæller Ohi Omoijuanfo til bold.dk.

Håkon Evjen har sat sin signatur på en aftale med Brøndby frem til sommeren 2027.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

Scroll to Top