The perfect guide to the casino

Vild afsløring: Nu tager ‘Paradise’-par stort skridt

Forholdet mellem Nicklas Busk Andreasen og Ida-Marie Sørensen kører på skinner, og nu tager parret næste skridt i forhold.

Nicklas Busk Andreasen og Ida-Marie Sørensen fandt sammen tilbage i 2021, efter de begge havde medvirket i reality-programmet ‘Paradise Hotel’, og siden da er det – i modsætning til mange andre reality-par – kørt på skinner for de unge tv-stjerner.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Derfor har de også taget et stort skridt i forholdet. Det afslørede de således over for Ekstra Bladet til torsdagens Reality Awards.

– Vi flyttede sammen tilbage i sommer, fortalte Nicklas Busk Andreasen, og Ida-Marie Sørensen kunne supplere med, at parret har fundet sig til rette i hendes hjemby, Rødovre.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Det var selvfølgelig lidt svært i starten, hvor man lige skulle finde ind i hinandens rutiner, men vi er rigtig glade, og det går rigtig godt, lyder det fra de to turtelduer, der hver især sagtens kan få tiden til at gå.

– Jeg holder sabbatår og arbejder i en vuggestue, lyder det fra Ida-Marie Sørensen, da hun bliver spurgt ind til, hvad hun får tiden til at gå med, mens Nicklas Busk Andreasen bruger meget af sin tid på at spille fodbold.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

Scroll to Top