The perfect guide to the casino

Er blevet rygtet tilbage til Vestegnen: Nu afviser CV genforening

Det bliver tilsyneladende ikke i den nærmeste fremtid, at Jens Stryger Larsen vender tilbage til Vestegnen.

31-årige Jens Stryger Larsen er tidligere blevet sat i forbindelse med et skifte tilbage til Vestegnen, men det ser altså ikke ud til at blive et tema lige foreløbigt.

Det fortæller Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

– Vi har nogle rigtig fine backs. Så det er ikke sådan, at vi står nu og her og ikke kan sætte hold.

– Når det så er sagt, så skal man have respekt for dygtige spillere, der er derude. Særligt også Brøndby-spillere som måske skal hjem på et tidspunkt.

– Det der er vigtigt, det er, at når en Brøndby-spiller kommer herhjem, så skal det være for at sætte en høj standard, og ikke bare for komme hjem og være en del af det. Det er en vigtig del af det tema, uden at tale om specifikke navne.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Så respekt for dem derude, men vi har også respekt for spillerne herhjemme. Men passer tingene ind, så er alt jo muligt.

– Lige nu og her ved jeg, at Jens Stryger har en rigtig fin aftale i en meget fin klub, og han spiller regelmæssigt, så umiddelbart er det ikke et tema, fortæller Carsten V. Jensen.

Jens Stryger Larsen forlod Brøndby helt tilbage i 2013, da han skiftede til FC Nordsjælland. Siden da har karrieren budt på ophold i udenlandske klubber som Udinese og Trabzonspor.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

Scroll to Top