The perfect guide to the casino

Preview: Randers – OB

Randers tager imod OB søndag. 23/2 kl. 14 på Cepheus Park i Randers.

Formen:
Randers kom ikke på græs i årets første superliga-runde, da kampen mod AGF blev aflyst pga. de dårlige baneforhold. Det må derfor ventes at være et top tændt og motiveret Randers-mandskab, der denne tidligere eftermiddag tager imod OB.

Randers har haft nogle fornuftige træningskampe op til dagens opgør, hvor der også er blevet handlet hos dagens modstandere i form af Mathias Greve. Kantspilleren skal erstatte efterårets helt store stjerne i form af Saba Lobjanidze.

OB kunne ikke have fået en værre start på foråret, da de blev nedlagt af Brøndby i premieren i 0-2 nederlaget. Der har været meget udskiftning i truppen hos fynboerne, der bl.a. har sagt farvel til Bashkim Kadrii, mens Kasper Larsen er vendt hjem efter et udlandsophold.

Forventede startopstillinger:
Randers og Thomas Thomasberg kan vælge frit på alle hylder i en umiddelbar skadesfri trup.

Jakob Michelsen må undværre Jens Jakob Thomasen, mens Mart Lieder ventes at være klar til dagens opgør.

Randers FC (4-4-2)
Carlgren – Thomsen, Piesinger, Marxen, Kopplin – Kallesøe, Hammershøy-Mistrati, Rømer, Greve – Riis, Egho

OB (3-5-2)
Christensen – Larsen, Tverskov, Juel Andersen – Laursen, Kløve, Drachmann, Thrandarson, Barrett – Svendsen, Jebali

De skal gøre forskellen:
Randers frontangribere, Emil Riis og Marvin Egho, har tidligere været i mål-humør og kan skabe noget ravage med deres fysik, hvorfor de også bliver vigtige for Randers i søndagens opgør.

OB vil med garanti dels forsøge at kombinere sig igennem kæderne og dels prøve at finde Issam Jebali i mellemrummene, som tidligere har givet succes i form af det direkte spil, mens Sander Svendsen tidligere også har vist målnæse og dygtighed foran mål. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i søndagens opgør.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe hjemmeholdet fra start og forsøge at sætte dem under pres. Randers vil formegentlig forsøge at sætte sig igennem i duellerne og med mere direkte fodbold, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.

OVERSIGT

Scroll to Top