The perfect guide to the casino

Preview: OB – Hobro

OB tager imod Hobro søndag d. 03/11-19 kl. 14 på Nature Energy Park i Odense.

Formen:
OB led et sent nederlag i Aarhus i midtugen, hvor de blev slået ud af AGF. Fynboerne skal altså rejse sig til dagens opgør mod Hobro, hvor de skal bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i sidste weekend, hvor de vandt 3-1 på eget græs.
Hobro har ikke vundet i deres seneste fem kampe, hvor det trods alt også er blevet til to uafgjorte. Det ændrer dog ikke på, at søndagens gæster har en skidt tilværelse i bunden af 3F Superligaen, hvorfor tre point vil lune gevaldigt.

Forventede startopstillinger:
Jakob Michelsen ser ud til fortsat at må undvære Ryan Johnson Laursen, Troels Kløve og Kingsley Madu der fortsat er skadet, mens Ramon Leeuwin og Oliver Lund begge ventes at være tilbage efter endt karantæne.

Hobro er uden Mads Hvilsom og Jacob Tjørnelund til søndagens opgør.

OB (3-5-2):
Christensen – Leeuwin, Tverskov, M. Lund – O. Lund, Thomasen, Drachmann, Frøkjær, Barrett – Kadrii, Svendsen

Hobro IK (4-4-2):
Rask – Bøge, Ahmedhodzic, Minor, Haarup – Sabbi, Cappis, Brix-Damborg, Babayan – Kirkevold, Louati

De skal gøre forskellen:
Peter Sørensens tropper har godt styr på det defensive, hvor de ikke lukker mange mål ind, hvorfor Jesper Rask skal fortsætte med at tage fra mellem stængerne. Emmanuel Sabbi skal stå for det kreative, hvor han kan true med sin enorme fart, mens Pål Kirkevold skal finde sin gamle målform frem, hvis Hobro skal gøre sig forhåbninger om at få point med hjem fra Fyn.

OB vil med garanti dels forsøge at kombinere sig igennem kæderne og dels prøve at finde Bashkim Kadrii i mellemrummene, som tidligere har givet succes i form af det direkte spil, mens Sander Svendsen tidligere også har vist målnæse og dygtighed foran mål. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i søndagens opgør.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at holde i bolden og få kontrol over kampen. Hobro vil formegentlig også prøve at være spilstyrende og gå efter alle tre point i Odense. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.

Sidst de to hold mødtes endte opgøret 0-0 i Hobro i en meget intetsigende affære. Der er dog større forventninger til søndagens opgør, hvor det kan blive en medrivende omgang søndagsfodbold, når opgøret fløjtes i gang kl. 14 på Nature Energy Park i Odense.

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager imod Hobro, hvor vi vil dække kampen live og fange reaktionerne efterfølgende.

OVERSIGT

Scroll to Top