The perfect guide to the casino

Preview: Brøndby – OB

Brøndby tager imod OB søndag d. 29/3 kl. 19 på Brøndby Stadion på Vestegnen.

Formen:
Landskampspausen er langt om længe forbi og vi kan endnu engang se frem til en spændende runde i Superligaen, hvor OB og Brøndby tager hul på Mesterskabsslutsspillet fredag aften.
Brøndby sikrede sig en top 6 placering i sidste spillerunde i grundspillet efter sejren over Horsens, hvorfor kursen nu er sat efter at opnå klubbens målsætning, medaljer, i form af en tredjeplads. Tredjepladsen indtager OB i øjeblikket, hvorfor der er lagt op til direkte duel om pladsen i fredagens opgør.
OB har opbygget en stime på fem sejre i deres seneste fem superligakampe, hvor det bl.a. ikke er mere end et par kampe siden det også blev til en 2-0 sejr over Brøndby i Odense. Fynboerne nedlagde ligeså Randers i den seneste kamp og det er derfor et super stærkt OB-mandskab, der kommer på besøg i Brøndby fredag aften.

Forventede startopstillinger:
Martin Retov må se bort fra Kasper Fisker, Lasse Vigen og Mikael Uhre, der alle er skadesramte, mens Paulus Arajuuri afsoner karantæne.
Jakob Michelsen kan modsat sin trænerkollega vælge frit på alle hylder i en skadesfri trup, da Ramon Leeuwin er tilbage fra overstået karantæne, mens Janus Drachmann og Marco Lund, der sad ude senest begge er klar igen efter deres skader.

Brøndby IF (4-1-2-1-2): Schwäbe – Gammelby, Hermannsson, Kabongo, Jung – Radosevic – Halimi, Kaiser – Mukhtar – Hedlund, Wilczek

OB (3-5-2): Grytebust – Leeuwin, Tverskov, Ludwig – Johnson Laursen, Nielsen, Drachmann, Kløve, Barrett Laursen – Jacobsen, Kadrii

De skal gøre forskellen:
Brøndby vil uden tvivl forsøge at sætte sig på spillet og presse gæsterne og dermed skal den fynske defensiv være klar fra start i en kamp, hvor den defensive organisation for OB er nøglen til succes. Den offensive kreatør, Hany Mukhtar, skal sætte spillet op, mens targetmanden, Kamil Wilczek, skal levere målene for Brøndby.

OB vil med garanti dels forsøge at kombinere sig igennem kæderne og dels prøve at finde Bashkim Kadrii i mellemrummene, som tidligere har givet succes i form af det direkte spil. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i fredagens opgør i en kamp, hvor også OB-målmanden, Sten Grytebust, skal spille op til sit bedste, hvis der skal point med hjem til Fyn.

Det kan vi forvente:
Brøndby vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. OB vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.
Sidst de to hold mødtes endte opgøret med en sejr til OB på hele 2-0 i Odense. Om vi får endnu en OB-sejr i fredagens kamp, må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang fredag aften kl. 19 på Brøndby Stadion, hvor begge hold vil gøre alt for de tre point i kampen om tredjepladsen.

OVERSIGT

Scroll to Top